Baykan’ın tanıtım brandaları toplatıldı iddiası

Baykan’ın tanıtım brandaları toplatıldı iddiası

AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Doç. Dr. Erdal Baykan’ın Cadde ve Bulvarlar üzerinde bulanan tanıtım brandalarının Kozan Belediyesi ekipleri tarafından toplatılması ve bu uygulamanın sadece Sayın Baykan’a yapılması tepkiye karşılandı.

Konuyla ilgili AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Doç. Dr. Erdal Baykan’ın seçim çalışmalarını yürüten basın bürosundan yapılan açıklamada, “Aday Adayımız Doç. Dr. Erdal Baykan’ın tanıtım brandalarına çifte standart uygulanmasını esefle kınıyoruz. Tüm siyasi partilerin tanıtım brandaları yerlerinde asılı olmasına rağmen sadece aday adayımızın tanıtım brandalarının sökülmesi ile ilgili Kozan Belediyesi yetkililerine müracaat ettiğimizde ilan ve reklam parası talebinde bulunuldu. Buna müteakip ilan ve reklam ücreti belediye ödendi. İki gün sonra brandaların tarafımıza verileceği söylendi. Buna rağmen gecen süre içerinde brandalar tarafımıza verilmedi. Kozan Belediyesi’ne tekrar sorduğumuzda yasaklar bahane edilerek Büyükşehir yetkilileri götürdü dendi. Halbuki söylenen gün dahil cadde ve sokaklar Doç. Dr Erdal Baykan’ın dışında AK Parti, CHP, MHP aday adaylarının tanıtım materyalleriyle donatılmış durumdaydı. Halen de öyledir. Yapılan uygulamayı kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Öte yandan bu uygulama sadece Kozan’da AK Parti Adana Milletvekili A. Adayı Doç. Dr. Erdal Baykan’a uygulanırken Baykan’a ait diğer ilçelerde asılı olan brandaların yerlerinde durmakta olduğu öğrenildi.